RukaResidences -stugor, Ruka, Kuusamo

Vi erbjuder tre stugor i toppklass för uthyrning till privatpersoner och företag i Ruka. Den största stugan Vuosselin Kruunu är en lyxstuga och sommarvilla av lamelltimmer på 160 kvadratmeter. Stugan av torrfura är en lyxstuga och sommarvilla Rukanhelmi på 153 kvadratmeter. Den minsta stugan Rukanhelmi Jr är en högklassig radhuslägenhet av torrfura på 51 kvadratmeter, i vilken finns även ett sovloft på 12 kvadratmeter. Stugorna ligger i Rukas vintersport- och slalomcenter i Ruka, Kuusamo. Samtliga stugorna ligger i omedelbar närhet till skidbackar.

Stugan står till ditt förfogande från kl 16.00 på ankomstdagen och fram till klockan 12.00 på avresedagen. Stugorna mottas och lämnas tillbaka i städat och rengjort skick. Stugorna är utrustade med bland annat en diskmaskin, ett torkskåp, en högklassig matservis, TV, DVD, en stereoanläggning, ved för öppen spis och sängkläder med undantag för linnekläder, samt med en tvättmaskin i de större stugorna. Du kan även beställa linnekläder och städning vid avresa mot separat ersättning. Hissarna och restaurangtjänsterna ligger på ett bekvämt gångavstånd från stugorna.

Ruka är ett utmärkt val för dig som vill ha olika utomhusaktiviteter. En stuga av torrfura eller timmer i Ruka erbjuder en frihet i särklass att kunna vara och komma och gå som man vill oavsett om det var vinter, sommar eller "ruska-aika", den färggranna hösttiden. Ruka i Finland är ett skidcenter där slalom, skid- och kälkåkning oftast är möjligt under hela vintern. Under sommaren ger vandring, fiske, forsränning, golf och särskilt lång- och kortturer med björnar de bästa upplevelserna och inte minst den vackra rena naturen i sig.

Boka boende direkt i vår onlinebutik, i vilken du ser lediga perioder och priser. Du kan även ringa eller skicka ett meddelande via vår hemsida med kontaktuppgifter eller be om en offert. Tack för ditt besök på våra hemsidor. Kom och upplev Ruka!

Chalet Vuosselin Kruunu

Vuosselin Kruunu är en lyxklassig villa av lamelltimmer, med en yta på 160 m2. Stugan är belägen i Östra Ruka alldeles intill hisstationen i Vuosseli. Från stugan till backen finns det en cirka 50 meters promenadväg, cirka 100 meter till den närmaste hissen och cirka 100 meter till skidspåret.

360 C Panoraamabilder ›

Chalet Rukanhelmi

Rukanhelmi är en högklassig villa av torrfura, med en yta på 153 m2. Stugan är belägen i Västra Ruka intill sjön Talvijärvi. Från stugan till den närmaste hissen finns det en cirka 400 meters väg över den isbelagda sjön Talvijärvi. Hissen tar dig direkt till Rukas centrum. Skidspåren löper parallellt.

360 C Panoraamabilder ›

Rukanhelmi Jr.

Rukanhelmi Jr. är en högklassig radhuslägenhet av torrfura, med en yta på 51 m2 + ett sovloft på 12 m2. Stugan är belägen i Västra Ruka intill sjön Talvijärvi. Från stugan till den närmaste hissen finns det en cirka 400 meters väg över den isbelagda sjön Talvijärvi. Skidspåren löper parallellt.

360 C Panoraamabilder ›


Kontaktuppgifter

RukaResidences
Jarintie 36
01840 KLAUKKALA
FINLAND

+358 (0)50 367 4842

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.